Tájékozódjon hiteles forrásból:  

 

Gyermeke beteg? A Semmelweis HELP Önnek is segíthet!

A Semmelweis HELP applikáció 2023 júniusában mutatkozott be a nagyközönség előtt, azóta több mint 130 ezren használták.

A Semmelweis HELP projekt célja, hogy egy olyan megbízható döntéstámogató eszközt adjon a lakosság kezébe, amellyel a szülők, nagyszülők segítséget kaphatnak ahhoz, hogy a gyermek észlelt tünetei milyen szintű egészségügyi ellátást igényelnek: otthon lássák el, forduljanak háziorvoshoz rendelési időben, menjenek sürgősségi ellátóhelyre, vagy hívják azonnal a 112-es telefonszámot.

A felület első körben több mint 220 gyermekbetegség mintegy 600 tünetét tartalmazza, vagyis szinte teljes egészében lefedi a gyermekbetegségek terén előforduló legjellemzőbb akut helyzeteket.

Nemrégiben, válaszul a felhasználói igényekre két új funkcióval bővült a Semmelweis Egyetem ingyenes tünetellenőrző applikációja. A Semmelweis HELP használói immár a hozzájuk legközelebb eső sürgősségi ellátóhelyet is egy gombnyomással megtalálhatják a surgossegi.info és a Semmelweis HELP együttműködése révén. Emellett az eddig csak a webalkalmazáson elérhető tudástár mostantól a mobilapplikáció felületén is látható. Az alkalmazás frissítésével 2023. október 26-a óta érhetők el az új funkciók.

További információkért kattintson ide>>

A Semmelweis HELP online itt elérhető>>

Az applikáció letölthető a Google Playről és az App Store-ból.

Forrás: semmelweis.hu